RégimA The Zone Skin Treatment

Kennismakingsbehandeling
(bespreking produktlijn en thuisprogramma – hydraterende en reinigende gelaatsverzorging)
65 €
Anti-aging gelaatsbehandeling op maat (inclusief peeling 15') 85 €

RégimA Peeling en Healing

Chemische peel op basis van een mengeling van 100% natuurlijke AHA’s. Ingrijpend effect bij actieve acne, acne littekens, grove poriën, fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, solar keratosis, zonbeschadigde huid, sterk gedehydrateerde huid. (de RégimA peels mogen enkel ondernomen worden bij klanten die de RégimA home care produkten gebruiken en niet combineren met andere produkten)

Peel gelaat (30 à 40') 65 €
Extra's op aanvraag

RégimA is een cosmeceutische huidlijn gespecialiseerd in:

Dit vooruitstrevende gamma crèmes, serums en peels werken zowel preventief als therapeutisch.

De ontwikkeling van deze producten is gebaseerd op

RégimA onderscheidt zich van de traditionele cosmetica door:

Alle crèmes en serums kunnen hierdoor penetreren in de diepere, levende huidlagen via natuurlijke biochemische processen de algemene conditie van de huid fundamenteel beïnvloeden.

Dankzij de evolutie van de wetenschap weten we steeds beter welke mechanismen verantwoordelijk zijn voor de huidveroudering en hoe men die kan beïnvloeden. Gebaseerd op deze wetenschap is RégimA er niet alleen in geslaagd om de essentiële antioxidanten (vit A,C,E) in krachtige dosissen te stabiliseren. De specifieke formules slagen er bovendien in om deze vitamines en bouwstoffen in de diepere huidlagen te bezorgen waar onze (vertraagde) celactiviteit plaatsvindt.

RégimA is zonder twijfel de beste investering voor de huid omdat ze de cellen maximaal beschermen tegen beschadiging en veroudering.

Dit is de reden waarom RégimA door een groeiend aantal plastisch chirurgen, dermatologen en artsen over de ganse wereld aangeraden wordt in de strijd tegen de huidveroudering. Ze is bovendien uiterst geschikt als ondersteunende therapie bij Botox, fillers, laserbehandeling en medische peels.

Het basis programma van RégimA is gebaseerd op een unieke formule en omvat voor elk huidtype een reiniging, verzorging voor de oogleden, dag en nachtcrème.

Het gespecialiseerde programma van RégimA omvat daarnaast een aantal unieke crèmes en serums ter behandeling van:

Veel indicaties zijn het gevolg van een ‘verarmde’ en dunner geworden dermis. Met het verstrijken van de jaren verliest onze huid steeds meer collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit proces veroorzaakt een geleidelijke deshydratatie van alle huidlagen met een onregelmatige huidtextuur en een verminderde huidelasticiteit als gevolg. Vandaar dat het stimuleren en beschermen van de huidcellen die collageen en elastine produceren (= fibroblasten) bij RégimA centraal staat.

Ter ondersteuning van dit gamma voor thuis, omvat RégimA tenslotte een aantal peels. Deze peels versnellen het herstelproces voor de huid op gelaat, hals, décolleté en handen.