Ideaal!

Als u een actieve levensstijl heeft, gaat zwemmen of sport, uw Make-Up ziet er altijd perfect uit. Voor iedereen die smalle lippen, een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen heeft. Voor mensen die contactlenzen dragen. Voor mensen met fysieke belemmeringen, waardoor ze zelf moeilijk Make-Up kunnen aanbrengen. Huidirritaties door gebruik van klassieke cosmetica zijn voorgoed verleden tijd.

Wat?

Permanente Make-Up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is Make-Up dat perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar). Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de Make-Up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je Make-Up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat echter boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn.

Permanente Make-up - Voor en na

Hier vindt u de prijzen voor Permanente Make-Up.

Bo-té Pure werkt samen met Julie van The Color Studio.

Zij heeft verschillende jaren ervaring en voert de verzorgingen uit op verplaatsing. Dwz dat zij in verschillende instituten werkzaam is op afspraak.

Julie is oa gespecialiseerd in:

Meer informatie over permanente make-up vindt u in dit artikel uit Feeling: Ziet u het, of ziet u het niet? (pdf).