Microdermabrasie met Pristine Diamond Peel

Pristine Diamond Peel

Het is momenteel de meest populaire techniek voor huidverjonging en huidverbetering. Pristine Diamond Peel is een mechanische peeling die huidvriendelijke en nauwkeurig te regelen is op basis van diamant microdeeltjes. Tijdens het peelen vindt een vacuümproces plaats waardoor onmiddellijk onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd en afgevoerd worden. Omdat er geen kristallen worden gebruikt, in tegenstelling tot andere systemen, is deze methode het meest zachte voor de huid.

Deze peeling kan op elk huidtype toegepast worden.

Microdermabrasie verbetert de volgende huidcondities: maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verkleint grove poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de aanmaak van collageen en elasticiteit, anti-aging.

Microdermabrasie is geschikt voor:

Al naargelang de behoefte van de huid en uw wensen, is deze behandeling toepasbaar als:

In kuurvorm wordt het aangeraden 5 à 10 behandelingen te ondergaan, afhankelijk van de conditie van uw huid en huidtype.

Na de behandeling kan de huid een licht roze gloed vertonen welke na 10-30 minuten verdwijnt. Al na de eerste behandeling zal u zien dat de huid er veel stralender, zachter en frisser uit ziet. Bij een volledige kuur kunnen de meest optimale resultaten worden behaald.

Tarief:

Microdermabrasie: (45’) 65€

reiniging, microdermabrasie, masker, dagcrème