La Decollette

Dé oplossing voor het verkrijgen én het behoud van een mooi, glad en strak decolleté!

Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, heeft La Decollette© de antirimpel-bh ontwikkeld. Tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk. Verticale rimpels ofwel de zg. 'slaaprimpels' krijgen geen kans meer zich op het decolleté te vormen, doordat La Decollette de borstpartij 's nachts netjes op haar plaats houdt. Bovendien ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een prettige steuntje voor de nacht. Wilt u ook uw vrouwelijkheid benadrukken met een fraai rimpelloos decolleté?

 

Hoe werkt La Decollette ?

zachte, anti-allergische materialen

voor optimaal comfort

La Decollette is heel makkelijk in het gebruik. Elke vrouw die gewend is een BH te dragen, zal moeiteloos met dit product om kunnen gaan. Net als bij een gewone BH bevindt de sluiting van La Decollette zich op de rug.

Zowel de schouder- als de rugband zijn in lengte verstelbaar, zodat elke vrouw La Decollette kan aanpassen aan haar eigen maat. Zorg er wel voor dat het product stevig om het lichaam heen zit, anders mist het zijn werking. La Decollette is een product wat 's nachts gebruikt wordt, dus onder nachtkleding, direct op de huid gedragen wordt. Het is aan te raden om voor men La Decollette aantrekt, het decolleté eerst te voorzien van een hydraterende creme en deze even te laten intrekken. Verder doet La Decollette tijdens de nacht haar werk. Doordat de bh de borsten min of meer dwingt om op de plaats te blijven, zullen er geen verticale plooien ontstaan op het moment dat er op de zij geslapen wordt met als resultaat dat er geen rimpelvorming meer kan ontstaan. Al na 1 nacht zult u het verschil merken en na 5 tot 7 nachten zult u verbluft staan van het resultaat!

Prijs: 49,50€ verkrijgbaar in het zwart