Contourwrapping

Met de Universal Contour Wrap™ verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfesysteem waardoor inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden. Door het ontgiften gaat de huid strek verstevigen, waardoor men zelfs na één sessie tussen 15 en 40cm in lichaamsomtrek gaat verliezen of men betaalt niet. De Universal Contour Wrap™ werd oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever en nierpatiënten en is tevens zeer doeltreffend tegen de bestrijding van huidaandoeningen zoals psoriasis, acné… Met de wikkelmethode kunnen we ons ook op welbepaalde plaatsen gaan concentreren.

Hoe werkt de Universal Contour Wrap™?

Tijdens de behandeling wordt je van kop tot teen ingewikkeld met windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing. De windels omvatten je lichaam in een warme omslag en voelen heel comfortabel aan. Over de windels wordt een sportief pak aangemeten, waarna je gedurende 1 uur lekker gaat uitrusten.Tijdens dit uurtje zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften.

Wat met het centimeter verlies?

Wij garanderen dat je bij de eerste behandeling minstens 15cm in lichaamsomtrek zult verliezen , of je betaalt niet!!! De metingen gebeuren voor en na de behandeling en het totale centimeterverlies volgt uit de sommatie van de metingen. Een klant verliest tijdens zijn eerste behandeling gemiddeld tussen 20 en 40cm. Een kuur van drie behandelingen zal makkelijk resulteren in een totaal verlies van meer dan 60cm! Door de windeltechniek kunnen we ons op welbepaalde delen van het lichaam gaan concentreren. Zodoende verlies je enkel centimeters op plaatsen waar je dat wenst.

Wat doet de Universal Contour Wrap™ voor mijn huid?

Na een behandeling voelt de huid strak en zacht aan. Klanten die last hebben van striemen merken een onmiddellijke verbetering. De striemen worden minder zichtbaar door de versteviging van de huid. De behandeling is uitermate geschikt voor de versteviging en lifting van de buste, de billen, dijen…

De Universal Contour Wrap™ is een volledige natuurlijke en veilige manier om snel centimeters te verliezen, om je lichaam te ontgiften en om je een prachtig herboren gevoel te geven.

Meer weten over Universal Contour Wrap™?

Lees hier het artikel uit De Standaard Magazine van 21 juni.